maandag 9 maart 2015

We laten onszelf vergiftigen: GMO's

GMO staat voor Genetisch Veranderd Organisme (of genetisch gemodificeerd organisme, GGO). Dat wil zeggen dat een bacterie, plant of dier via een directe verandering van één of meerdere genen een extra eigenschap heeft gekregen.

GMO's zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Medicijnen, wasmiddelen en levensmiddelen worden geproduceerd met hulp van de kennis en de toepassingsmogelijkheden van de genetica.

Het gaat fantastisch met onze voedselketen, medicijnen en watervoorziening, om nog maar te zwijgen over ons milieu! Het is volstrekt idioot dat Nestlé-baas Peter Brabeck( Nestlé van Maggi, Kitkat, Nespresso, Friskies, Purina, Herta vleeswaren, enz.) heeft verkondigd dat water geen mensenrecht is, dus water moet worden geprivatiseerd. . Ditzelfde idiote bedrijf zorgt ook voor GMO’s in babyvoeding, wat vol zit met genetische gemodificeerde maïs en soja. Het is niet voor niets dat de nieuwe generatie kinderen allerlei allergieën en aandoeningen ontwikkelen..
monsanto rattenEn dan hebben we wereldwijd het grote probleem van de veelvuldige aanvragen van patenten ten behoeve van genetisch gemanipuleerd voedsel (GMO’s) die door corrupte multinationals als Monsanto (o.a. producent van het giftige product Round-Up) en Syngenta, bedrijven die naast bestrijdingsmiddelen en pesticiden ook de ooit zo gezonde (kankerbestrijdende) broccoli, maïs en soja modificeren. Wist je dat in het bedrijfskantines van Monsanto ‘geen’ GMO’s verkocht en geserveerd worden? De redenen zijn duidelijk. Ze willen dat hun eigen personeel gezond en wel voor ze moet kunnen blijven werken. Privé nuttigen ze het ook niet in de huiselijke sfeer.

Wat het met ratjes doet na diverse onderzoeken kun je op bovenstaande foto zien, maar dat mag de lol van de enorme winsten niet drukken. Een professor en onderzoeker aan de Universiteit van Caen en specialist in GMO’s en pesticiden kwam met resultaten uit een onderzoek waarin ratten GMO maïs te eten kregen. Bovenstaand het resultaat, tumoren zo groot als tennisballen!!!!!!!!!  Uiteraard werd hij en zijn onderzoek plus de resultaten van tafel geveegd en uitgescholden (de meesten verdwijnen ineens......)

Het TV-programma Zembla heeft afgelopen woensdagavond aandacht besteedt aan voedselpatenten en dus ook Monsanto. Multinationals vragen in groeiende mate patenten aan op natuurlijke eigenschappen van gewone groenten, zoals broccoli, maìs enz. Deze methode is omstreden, wetenschappers en politici (wat dacht je zelf.....) maken zich zorgen. Wat betekent het voor onze voedselzekerheid als de grote voedselfabrikanten de baas worden over onze groente? De tien grootste groentezaadbedrijven ter wereld hebben op dit moment negentien patenten op natuurlijke eigenschappen van groenten. 132 patenten liggen op dit moment te wachten op goedkeuring van het Europese Octrooibureau. Met patenten kunnen de grote fabrikanten (kartelvorming) krijgen en vanuit die machtige positie kunnen ze de vrije toegang tot groentenmaterialen blokkeren. Nu zegt Sharon Dijksma, staatssecretaris van Economische Zaken verontrust te zijn over die patenten???
Vraagt ze zich niet af of dit negatieve gevolgen kan hebben voor de volksgezondheid”? De (Monsanto)boter ligt ook bij haar weer met ladingen op het hoofd, want wat hierin verborgen ligt is dat ze eigenlijk bang is dat de fabrikanten de Nederlandse economie om zeep helpen omdat er niets meer te verdienen valt! De troep die we binnenkrijgen via dit gemanipuleerde voedsel is niet van belang. Mensen worden dus wederom zieker en spekken de zakken van de farmaceutische industrie en zorgverzekeraars steeds verder vol. Ze kunnen de pens niet vol genoeg krijgen! Met dank aan Minister Schippers.

In de uitzending van Zembla is Monsanto woordvoerder Mark Buckingham te zien. Je hoeft niet gestudeerd te hebben om te zien dat deze ‘pipo’ niet spoort, draait, liegt en zaken verdoezelt wanneer hij iedere keer zegt dat hij nergens van op de hoogte is. Zembla zelf stelt GEEN vragen over de gevolgen voor de gezondheid. Hebben zij ook (Monsanto)boter op het hoofd?? En van onze hoge heren  in Den Haag hoeven we ook niets te verwachten. Tenslotte zijn diezelfde hoge heren in het kielzog van Amerika bezig de bevolking dagelijks te vergiftigen door het sproeien van barium aluminium, kobalt, zink, e-coli bacteriën, etc. via chemtrails die door zowel de burgerluchtvaart als de luchtmacht in de lucht worden verspreid. Ze kunnen het laten regenen, aardverschuivingen veroorzaken, of gebieden uit laten drogen zodat bedrijven als Monsanto die grond kunnen opkopen voor hun genetisch gemanipuleerde rotzooi, hetgeen nu ook o.a. in Oekraïne gebeurt(daarom is daar ook oorlog uitgebroken, het verlaagd de grondprijzen).

Als je nu bij Albert Heijn je inkopen doet krijg je sinds enige tijd een ‘moestuintje’. Helaas zit daar ook een luchtje aan, zeker gezien het feit dat Monsanto verlies aan het lijden is, dus ze moeten hun troep ergens kwijt.  Erg leuk voor de kinderen om te wennen aan GMO-zaden en voedsel. Je krijgt een kartonnetje mee met een ‘tablet’ die je van water moet voorzien zodat je je eigen ‘groente’ kunt kweken. Bekijk de verpakking eens goed en kijk waar het vandaan komt! Er staan sowieso al allerlei waarschuwingen op.......Het komt van Megapromotions Worldwide BV. Als we daar ook even een kijkje gaan nemen kom je onder andere in hun partner- en cliëntenbestand terecht en daar treffen we onder andere de volgende –bedrijven- aan die in handen zijn van de nietsontziende elite: ‘Nestlé’ (zie bovenaan dit artikel), Warner Brothers, Coca Cola, Visa, ABN-AMRO, ING, Disney, Universal, Shell, en ga zo maar door! Bedrijven in handen van…............ yep precies!!!!!!!!!!!

Ik hoop dat genoeg mensen beseffen dat we hier zo snel mogelijk een halt aan moeten toeroepen en dat we onze kinderen niet moedwillig gaan vergiftigen met deze troep. Wetenschappers die aan het woord zijn roepen medici, fysici, biologen etc. op om hier vanuit hun expertise zo snel mogelijk iets tegen te doen voordat het echt te laat is..

Kijk hier de uitzending van Zembla.

www.nutribalance.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten