donderdag 5 maart 2015

Gezond leven

Alsof daar nog niet genoeg over geschreven is. Je hoeft het internet niet op te gaan al surfend naar informatie over gezond leven, of je word doodgegooid door alle aangeboden informatie.


De ene schreeuwt nog hardere gezondheidskreten dan de ander. Ze claimen in principe allemaal hetzelfde; door een aangepast voedingspatroon een gezonder leven leiden. En diëtisten zetten zich af tegen de voedingsdeskundigen. Natuurlijk! Want een diëtist staat onder invloed van de farmaceutische industrie, en mag daarvoor een uurloon vragen waar het je van duizelt. Tarieven tussen de 80 en 90 euro per consult zijn hier geen rariteit. Je krijgt in Nederland door je zorgverzekeraar maar 3 consulten vergoed..........dus 3 maanden begeleiding, 1 x per maand. Dan mag je zelf betalen. Wat men niet beseft is dat ook die 3 consulten die zogenaamd vergoed worden, ook door jou betaald worden omdat ze ten koste gaan van je eigen risico! Daarbij optellend dat 1 x per maand een consult toch wel erg weinig is voor mensen die het extreem moeilijk hebben met volharden. Dat is het ene aspect..

Het andere aspect is dat geen een dieet/afvalplan geprocesseerde voeding uitsluit. Adviezen zoals; Drink een lekker kopje boulion als je je flauw voelt, bv een Opkikkertje. Ja lekker he.........vol met kunstmatige smaakstoffen, zout en andere troep zoals MSG(zie mijn blog over bottenboullion). Of neem een rijstwafel, zitten weinig calorieën in. Maar dat er andere troep in zit die je gezondheid ook bedreigt wordt je niet vertelt. Drink een glas Optimel, zit 0% vet in. Gezond voor je! Campina haalt het vet uit de melk, en om de waterige zooi die overblijft toch aantrekkelijk en smakelijk te maken wordt ie bv " roze " gekleurd(ieuww) met schildluizen(E120 of karmijnzuur zoals ze het noemen) en op smaak gebracht met zoetstoffen(aspartaam E951).
En voor deze adviezen mag men diep in de buidel tasten. Intussen lacht de farmaceutische industrie zich in het vuistje...je meent dat je een gezonde levensstijl opbouwt met behulp van een diëtist die betaald wordt door de zorgverzekeraar, whahaha. Ten eerste betaal je het alsnog zelf, en krijg je voedingsmiddelen geadviseerd die je gezondheid niet ten goede komen. En je zelfs zieker maken!
En dan hebben we het alleen nog maar over stoffen die via je voeding(lees mond) binnenkrijgt....

Dames die willen afslanken, willen een strakke huid behouden en grijpen ook hier stevig in de buidel. Manlief ziet het gniffelend aan als moeder de vrouw op de bank zit met een opgekrulde handdoek op haar hoofd(met een haarmasker) en op haar gezicht een of andere groene smurrie.  Ja want ze leeft nu gezond door haar aangepaste levensstijl(ahum), maar vergeet voor het gemak al die parabenen, kleurstoffen, chemische en kankerverwekkende stoffen, en geurstoffen die nu via haar poriën in haar huid dringen, haar bloedbaan bereiken en je organen daardoor op tilt jagen. 

En zo worden alle goedbedoelde (en soms toch echt werkende!) gezonde levensstijlen opnieuw gebombardeerd door ziekmakende stoffen alleen maar ten goede van de farmaceutische industrie. Want stel je voor dat iedereen echt gezonder wordt!! Dan verdienen ze niks meer en zijn tot de bedelstaf(whahaha) veroordeeld.
Ik kan alleen maar hopen dat mensen eens wakker gaan worden en terug naar de basis gaan. Go Back to Basic!

www.nutribalance.nl
Facebookgroep
Campina haalt het vet uit de melk, en om de waterige zooi die overblijft wat aantrekkelijker te maken wordt ‘ie roze gekleurd met schildluizen – of E120, of karmijnzuur, wat je wilt – en op smaak gebracht met zoetstoffen. Lees: aspartaam (E951). Resultaat: 30 kilocalorieen per 100 ml. Succes gegarandeerd. - See more at: http://www.nadelunch.com/mensen/columns/suus-optimel-puur/#sthash.PUWHIdyv.dpuf
Campina haalt het vet uit de melk, en om de waterige zooi die overblijft wat aantrekkelijker te maken wordt ‘ie roze gekleurd met schildluizen – of E120, of karmijnzuur, wat je wilt – en op smaak gebracht met zoetstoffen. Lees: aspartaam (E951). Resultaat: 30 kilocalorieen per 100 ml. Succes gegarandeerd. - See more at: http://www.nadelunch.com/mensen/columns/suus-optimel-puur/#sthash.PUWHIdyv.dpuf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten